Ordna en konferens i Värmdö

13 september 2021 Lily Hansen

Personal vill ha roligt, och det är trevligt att träffas i en naturskön omgivning, långt ifrån vardagens arbete. Det är något som en arbetsgivare borde nappa på. Det är varken svårt eller dyrt att arrangera en Konferens i Värmdö, men det kommer garanterat att bli uppskattat. 

Att samla personalen och ha en konferens, gör att medarbetarna känner sig uppskattade. Man pratar jobb en viss del av tiden, men resten är ren relax och avkoppling. Den information som lämnas ut kan vara strategier inför framtiden, alltså något som får den anställde att känna sig delaktig och utvald.

 

Att koppla av med en promenad

Du kan bjuda alla dina anställda på en verkligt trevlig konferens, och det är ofta mer värt än en reguljär firmafest. Om konferensen dessutom innefattar övernattning, får man mer tid tillsammans och kan göra upp ett program som både innehåller information och nöje. Glöm inte bort att rekreation också kan vara att ta en promenad, utan stress och jäkt, i en omgivning som är rofylld.

Du behöver inte arrangera några märkvärdigheter, men att din personal får känna sig uppskattad är något du lätt kan åstadkomma. Håll ett tal till personalen och beröm dem för alla deras ansträngningar. Det är mycket värt för en anställd att få höra det direkt från chefen.

 

 

Konferensrum och frukt

Man brukar bjuda på exempelvis frukt och vatten, och kanske något godis. Finns det mat på anläggningen kan ni njuta av en middag där, annars kan ni beställa catering eller åka och äta någon annanstans som en del av eventet.

Personalen uppskattar att få träffas och umgås under mer avspända former än det är på jobbet. Man lär känna varandra bättre, och det är speciellt viktigt om personalen är geografiskt utspridd över landet. Man träffas på en konferens och alla kommer bort från vardagen en stund, eller i några dagar.

Fler nyheter

31 oktober 2022

Hur lås fungerar