prsurfing.se

Allt från Malmö till Stockholm. Vi skriver om lokala företag

Home - vattenrening norrtälje - Rent vatten

Rent vatten

Posted on februari 27, 2019 in vattenrening norrtälje

Att ta vatten direkt ur kranen och dricka det är en självklarhet för oss i Sverige. Här har vi hela tiden tillgång till rent vatten som vi kan förse oss med. Men även här i Sverige kan det hända att vi får problem med vattnet så det på något sätt behöver åtgärdas innan det blir drickbart.

Rent Vatten i Roslagen, http://www.rvir.se/ är ett företag som säljer och installerar vattenrening, både till privatpersoner och samfälligheter. De hjälper kunder i hela Roslagen, från Åkersberga och Norrtälje till Öregrund. I Roslagen finns det omkring 1300 öar och där har de hjälpt många kunder med att rena deras vatten. 

Det är flera faktorer som är viktiga när det kommer till vatten och genom personliga besök ställer företaget helheten. Det ska till exempel finnas rätt tryck och flöden i befintliga vattensystem. De tar också en ackrediterad vattenanalys som de går igenom tillsammans med kunden. Skulle man stöta på problem så tar företaget fram förslag på lösningar på det och på så sätt kan man anlita företaget och faktiskt på hjälp hela vägen. Det är skönt att kunna vända sig till ett enda företag istället för flera stycken. 

Deras uppdrag består av allt ifrån att rena brunnsvatten till att tillverka dricksvatten direkt från havet genom avsaltning. Det finns många lösningar för att göra ett vatten tjärnligt att dricka. Eftersom företaget jobbar lokalt har de god kännedom om vilka problem som finns i området, allt från radon, uran, saltvatten, järn och kalk. 

Om man har problem med sitt dricksvatten så är det värt mycket för att lösa det problemet. Att inte kunna dricka vattnet som kommer ur kranen utan istället köpa vatten på flaska är både jobbigt och blir i längden dyrt. Att göra ett vatten tjärnligt kan egentligen vara ganska enkelt och det är otroligt skönt i längden!