prsurfing.se

Allt från Malmö till Stockholm. Vi skriver om lokala företag

Home - affischer - Så väljer du affischer som kompletterar inredningen

Så väljer du affischer som kompletterar inredningen

Posted on januari 15, 2021 in affischer

Ett hem utan några dekorationer på väggarna kan lätt kännas tomt och stelt, det kan ge känslan av att rummet inte riktigt är färdigt. För den som vill fylla sina väggar med fina motiv utan att lägga ner en förmögenhet på dyr konst så kan affischer vara en riktigt bra lösning. Genom att rama in affischerna i fina ramar som passar inredningen får man en snygg och enhetlig look. Men vad ska man tänka på då man väljer storlek och placering?

Anpassa storlek efter ytan där tavlan ska sitta 

Först bör man hitta ytorna i hemmet som behöver fyllas. Man vill inte ha varken för stora eller små tavlor på en vägg och därför är det bra att veta var man ska placera tavlan för att kunna beställa rätt storlek. Ska affischen till exempel sitta centrerad över en möbel så finns en grundregel att tavlan ska vara ungefär två tredjedelar av möbelns bredd. 

Sätt inte tavlorna för högt eller lågt

Det är också viktigt att placera tavlor på rätt höjd. Man kan tänka sig att tavlan är en spegel där den sitter, då ska man kunna se sitt huvud i den översta halvan. Ett annat knep är att dela in väggen i fyra lika stora delar, de två nedersta och den översta delen ska lämnas tomma medans den tredje delen är perfekt för väggdekorationer. Det handlar dock om hur utrymmet är utformat och ska man göra en tavelvägg av flera affischer så kan man utgå från att den mittersta tavlan ska vara placerad enligt ovan. 

Hitta rätt affischer till väggarna

På sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html finns ett brett utbud av affischer med gulliga, häftiga, snygga och vackra motiv. Sohu-shop erbjuder helt enkelt affischer av hög kvalitet till hemmets alla rum. Det gör att man kan hitta all sin väggdekoration på ett och samma ställe, smidigare än så blir det inte. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *