Säker logistikmark i Stockholm

13 mars 2022 Lily Hansen

editorial

Vad gör man egentligen om man har en bra idé till ett företag, men samtidigt är beroende av ganska stora ytor för förvaring av exempelvis fordon? Lägg till i ekvationen att du befinner i Stockholm. En trång stad med hög konkurrens om utrymmen. Det är kanske inte direkt så att du kan parkera dina arbetsfordon i tamburen eller i källarförrådet till ditt bostadshus. Då måste du vidga dina vyer och börja sökandet efter logistikmark i Stockholm istället.

Du kanske inte alltid kan förvänta dig att hitta stora logistikytor på typ Sergels torg, Stockholms centralstation eller på Gröna Lund. Det är sällan områden som dessa brukar vara särskilt förknippade med logistikmark. Däremot behöver du kanske inte resa särskilt långt från Stockholms innerstad för att hitta stora logistikytor tillgängliga för uthyrning. Kanske räcker det med en dryg halvtimme, om ens det. Vilket förstås är väldigt fördelaktigt.

 

logistikmark i Stockholm

 

Säkerhet och underhåll ingår 

Sedan finns det fler fördelar än själva tillgängligheten när det gäller logistikmark. Som till exempel säkerhetsaspekten. Att hyra logistikmark för att förvara material, fordon och liknande är inte direkt som att parkera sin bil på en tom parkeringsplats och hoppas på det bästa. Långt ifrån. En logistikmark är alltid inhägnad så att folk som inte har där att göra inte får tillgång till platsen. Dessutom är den larmad och vaktad av utbildad säkerhetspersonal som håller ställningarna.

En annan fördel är att dina värdefulla saker inte kommer att försvinna i snön under vintern så att du får vänta långt in på våren innan du kommer åt dem. Även snöröjning ingår i regel när man hyr logistikmark av en seriös hyresvärd. Precis som el, vatten och annat underhåll som kan behövas. Kontoren i Stockholms innerstad är till för mycket bra. Men de kanske inte är allt du behöver. Spana in marknaden för logistikmark redan idag.

Fler nyheter

31 oktober 2022

Hur lås fungerar