Skapa mer utrymme med entresolplan

17 februari 2022 patrick pettersson

editorial

Aj! Vad i… Där sprang du in i ett järnrör som låg på golvet. Vad gör det där? Vad menar du med att det inte finns någon plats att ha det på?! Du tar dig en titt och då slår det dig hur trångt det har blivit i lokalen med alla lagervaror som du måste ha hemma och de nya anställda.

Alltså, det funkade ju bra i den här lokalen när det bara var du och Uffe, men nu när ni har blivit fler så är det trångt. På något sätt så har du anpassat dig för allt det här, men nu när du tänker på det så har du den senaste tiden behövt gå dubbelt så långt för att komma fram till arbetsbänken.

Det har liksom blivit som en labyrint där allting går i sicksack och nu undrar du hur kunder kommer att reagera när de måste gå fyra kilometer för att komma till ditt kontor. Okej, det är kanske en överdrift, men låt säga att de måste gå dubbelt så långt som den raka vägen skulle vara.

Vad du skulle behöva är en extra våning som du kan flytta upp saker på. Har du funderat på ett entresolplan?

 

entresolplan

 

Ditt entresolplan, ditt val

Du kan skräddarsy ditt entresolplan och få allt från endast ritningar och material till premiumlösningar med hiss och belysning. Ta en titt här: https://www.svelag.se/entresol/.

Du kan alltså välja att montera hela ekipaget på egen hand eller så kan du få det gjort av kunniga experter för att spara tid. Tid är trots allt pengar. Välj den väg du vill gå och få ordning i lokalen igen. Det kommer att se proffsigt ut när du har kundbesök och som Jordan Peterson säger så är det första du ska göra att städa i dina rum. Det gör du bäst med ett entresolplan.

Fler nyheter

31 oktober 2022

Hur lås fungerar