Bed and breakfast i Gävle med extra allt

30 november 2022 Alma Bareisyte

editorial

Att hitta det perfekta boende för din resa är inte alltid enkelt. Om du letar efter en plats att bo i Gävle, leta inte längre! Hotel Aveny Bed & Breakfast i Gävle erbjuder ett stort urval av bekvämligheter och har ett utmärkt läge i staden. Det är centralt beläget och erbjuder enkel tillgång till alla Gävles sevärdheter, butiker, restauranger och nöjesställen. Hotellet ligger ca 10 minuter från Gävles centralstation, så det är lätt att hitta till hit om du skulle resa med tåget.

Gratis parkering samt frukost ingår

Hotel Aveny Bed & Breakfast erbjuder alla gäster gratis kontinental frukost och gratis parkering. Du behöver alltså inte oroa dig för att betala extra för någon av dem och kan börja dagen med full mage och i tid.

Lämplig för alla typer av resenärer

Oavsett om du reser med familj, vänner eller ensam är Hotel Aveny lämpligt för alla. Hotellet erbjuder en mängd olika rumsstorlekar för att tillgodose olika behov och tillåter även att du tar med dig ditt husdjur (på förfrågan). Detta gör det perfekt för familjer eller resenärer som vill ta med sina älskade husdjur på semester också! Kontakta hotellet innan din bokning för att säkerställa att ditt husdjur får det perfekta välkomnandet också!

image

Prisvärt erbjudande för en längre vistelse

Om du letar efter en plats att bo under en längre period har Hotel Aveny specialpriser för längre vistelser, så du behöver inte tömma plånboken och kan njuta av ett bekvämt och hemtrevligt boende i Gävle i dagar eller veckor till ett överkomligt pris!

Kontakta hotellet på http://hotelaveny.eu/ för priser och mer information samt hjälp med bokning.

Överlag är Hotel Aveny Bed & Breakfast det perfekta valet om du letar efter boende i Gävle. Det är en bed and breakfast med en hemtrevlig och mysig känsla kombinerat med hög standard och en serviceinriktad personal som är redo att se till att du får det bästa av din vistelse i Gävle.

Fler nyheter

31 oktober 2022

Hur lås fungerar