Fixa till leendet med tandreglering

12 februari 2022 jonas olsson

editorial

Allt för många går runt och lider i det tysta. De lider av tänderna som smärtar eller av dess utseende. För många går och döljer sitt leende på grund av den stora glipan som är mellan framtänderna, eller för att tänderna har växt så snett att det både smärtar, men dessutom drar blickar dit. 

Inte för andras skull, men för din egen skull, så bör du göra något åt det. Det finns alldeles för många saker man kan må dåligt över, tänderna ska inte vara en av dem. 

Har man problem med tänder som växer snett, eller en större glipa man vill bli av med, då kan man göra en tandreglering. Tandreglering är något de flesta tandläkare gör, men det finns även de som är specialister på det. De sätter dig i fokus och vill såklart att du ska bli nöjd. Tänderna är viktiga för oss och många kommunicerar med hjälp av dem. Så kontakta en tandläkare som hjälper dig. 

 

Tandreglering

 

Aldrig för sent att ta tag i

Det vanliga är att man korrigerar tänderna redan som barn om de växer snett eller liknande. Fram tills man är 23 år så är det gratis att göra. Skulle de däremot inte anse att problemet är tillräckligt stort kan man få bekosta det själv. Även om man är över den åldern så är det inte för sent att göra det. Visst får man bekosta det själv, men priset för en bättre självkänsla är det allt värt. 

Man använder sig ofta av en tandställning för att lyckas med tänderna. Denna kan man använda på olika sätt. Men allt detta kommer de gå igenom med dig innan. Snart kommer du också ha det där drömleendet du så länge velat ha. Aldrig mer behöva skämmas över att visa ditt vackra leende, precis så som det ska vara.

 

Fler nyheter

31 oktober 2022

Hur lås fungerar