Köp din byggfolie här

18 maj 2020 Jenny Olsson

 

Att jobba som hantverkare tycker många är roligt då det är ett varierat yrke, där ingen dag är den andra lik. Man får ta sig an många olika slags projekt och träffa många olika slags kunder. När man jobbar som hantverkare måste man dels ha stort kunnande om hantverket och gärna ha lite erfarenhet men man ska också vara social och kunna ta kunderna på ett bra sätt. Att ha ett bra bemötande och att kunderna känner sig förstådda är ofta viktigt och dessutom A och O för slutresultatet, att det blir som kunden förväntat sig. Det är också viktigt att kunna styra om en kund om de har en idé som kanske inte fungerar rent tekniskt eller tidsmässigt. Det är värre att ta på sig ett projekt som man inte riktigt tror fungerar än att tala om för kunden vad man tror och istället försöka hitta en lösning som känns bra och fungerar för båda, där slutresultatet blir fint och som förväntat. 

 

Som hantverkare måste man också ta flera saker i beaktande. Dels är det viktigt att bli  klar i tid, för en del jobb är det helt avgörande att det blir klart på utsatt tid då till exempel en familj ska flytta in i sitt nya hus eller ett företag ska nyttja lokalerna som man byggt eller renoverat. Man måste också vara noggrann och se till att hålla städat och fint runtomkring sig. Att städa under byggets gång ger inte bara ett bättre intryck, det blir också enklare sedan när man gjort klart jobbet och ska lämna platsen. Då går det snabbt att städa det sista och lämna arbetsplatsen fin och städad. 

Om man är hantverkare och letar byggfolie i Stockholm eller andra förbrukningsmaterial och emballage som kan komma till användning kan man vända sig till Gert Falk Emballage. De har sitt lager i Jordbro, i södra Stockholm och har snabb leverans över hela Stockholm men levererar också till övriga delar av landet. 

Fler nyheter