Mikrofon till mobil och andra enheter

17 oktober 2021 Cecilia Olsson

editorial

Man använder sin smartphone till väldigt mycket mer än att bara ringa, sms:a och maila. Det är till exempel inte ovanligt att man använder den till att spela in både ljud- och filmklipp. Gör man till exempel en intervju så är det väldigt bra att kunna ansluta en mikrofon för att ljudet ska bli klart och tydligt, vare sig det ska användas som det är eller om man ska transkribera intervjun. Det är såklart också viktigt med bra ljud om man spelar in ett videoklipp. 

Införskaffa en mick anpassad för ljudinspelning

Vill man alltid säkerställa att man kan spela in klipp med god ljudkvalitet så är det klokt att införskaffa en mikrofon som är anpassad för ljudinspelning. Hos Coolpriser hittar man ett brett utbud av mikrofoner till olika enheter, bland annat mikrofon till mobil. Till exempel så finns där BUB® MA-P68 Handhållen mikrofon som är anpassad för ljudinspelning.

Det är en smidig mikrofon som är idealisk vid situationer när man ska göra intervjuer eller när flera personer ska ha möjlighet att göra sin röst hörd under en inspelning. Mikrofonen har en tre meter lång sladd som man ansluter till den enhet man önskar spela in på. Det kan vara till exempel vara en iPhone, iPad eller en annan enhet med hörlursuttag. Mikrofonen är av bra kvalitet och har brusreducerande filter vilket ger en klar återgivning av rösterna som spelas in utan att en massa brus runtomkring kommer med.

Många fler mikrofoner att välja mellan

Utöver denna så finns även fler mikrofoner för olika ändamål hos Coolpriser. Det finns bland annat studio mikrofoner, gaming mikrofoner, handhållna mikrofoner, skrivbordsmikrofoner och så vidare. Det går dessutom att hitta mikrofoner i flera olika stilar, färger och snygga designs. Allt för att man ska kunna hitta en mikrofon som uppfyller de behov och önskemål man har.

Fler nyheter

31 oktober 2022

Hur lås fungerar