Spiraltrappa eller l trappa inomhus, här finns svaren och produkterna

12 februari 2022 Jenny Olsson

editorial

Stegfabriken är nummer ett på trappor i Sverige

Trappor kommer i alla möjliga modeller, storlekar och material och det finns alltid funderingar om vilken variant som fungerar bäst i hemmet. Stegfabriken har Sveriges absolut bredaste utbud av trappor och man säljer produkter från Skandinaviens ledande producenter och mest profilstarka varumärken. Ofta kan det vara en l trappa inomhus som passar absolut bäst för ändamålet och hos stegfabriken.se finner man massor av stilrena modeller.

L-trappor är som namnet antyder formad som just ett L med vinklingen antingen nertill eller upptill. Modellen är mycket användbar då den tar upp relativt lite plats i rummet samtidigt som den är estetiskt tilltalande. Hos Stegfabriken finns L-trapporna både som höger- och vänstervinklade och man har alltid möjligheten att specialbeställa trappor efter eget önskemål. När man väl har bestämt sig för en trappa så levererar butiken trappan inom några få dagar vilket alltid är uppskattat. 

trappa

Utseende och funktion i all ära, säkerhet är det viktigaste.

När det kommer till trappor och säkerhet så är det inget man kan ta lätt på. Stegfabriken garanterar säkra trappor då de endast säljer högkvalitativa produkter från välkända tillverkare. Inte nog med det, Stegfabriken har sedan 2007 ständigt arbetat med säkerhetsfrågor och ökat medvetandet för olyckor orsakade av fall. Vid funderingar och frågor angående produkterna eller hur man ska tänka när man väljer sin trappa så har man alltid tillgång till den eminenta kundtjänsten som Stegfabriken erbjuder.

Om det nu är en l trappa som ska inhandlas till hemmet så är ett smart första steg att besöka stegfabriken.se för att börja gå igenom det fulländande produktutbudet i butiken. I övrigt så erbjuder de ett stort utbud av stegar, ställningar och en massa annat som kan vara bra att ha i hemmet när det är dags för hemmafix. Butiken har även företag som kunder och ett lika stort utbud av produkter i den kategorin.

Fler nyheter

31 oktober 2022

Hur lås fungerar