Vill du göra en bröstförstoring i Stockholm?

16 november 2021 patrick pettersson

editorial

Det kan finnas många anledningar till varför en person vill göra en bröstförstoring. Skönhetsoperationer är vardagsmat för en del. Det har blivit så säkert och relativt billigt att många har råd att göra om sig på operationsbordet. En del känner att de har för små bröst, andra har efter sjukdom eller olycka ett behov av att återställa brösten till normalt utseende. 

Oavsett din anledning så finns det kompetent och erfaren personal som kan se till att du får det resultat som du önskar dig. Tveka inte att boka en konsultation som ett första steg till ditt nya utseende och välmående.

 

Vilka möjligheter finns det idag?

Det finns många kliniker idag som erbjuder bröstförstoring Stockholm. Med rätt medicinsk utrustning och personal som är uppdaterade på det senaste, kan du känna dig trygg med att få den bästa tänkbara vård. Vid en konsultation går du och läkaren igenom dina personliga förutsättningar och vilka lösningar som är bäst för just dig. 

Det finns möjlighet att göra olika typer av snitt och du kan välja olika material och utförande på implantaten. Du får möjligheten att välja de bröst som känns bäst för dig. Sedan får du boka in en tid för operation. Du blir sövd under tiden och övervakas under hela operationen. Sedan får du stanna över natten för ytterligare observation och smärtlindring.

 

image

 

Var bokar man?

Önskar du göra om dina bröst? Att göra om sina bröst kan kännas lockande för många. Tänk dock på att operationer alltid är förknippade med risker. Är du beredd att ta konsekvenserna? Vanliga problem kan vara känslobortfall och infektioner. 

Var noga med att upplysa din plastikkirurg om hela din hälsostatus, före du lägger in dig för en operation. Då kan ni tillsammans förebygga eventuella besvär längre fram. Ibland kan en operation lyfta livskvaliteten för en person, så tveka inte. 

Fler nyheter

31 oktober 2022

Hur lås fungerar